skip to Main Content

For enden af Saltbækvej ved den kommunale strand, blev der for år tilbage etableret en rampe til blandt andet bådbrugere.

Rampen er privat og vedligeholdes af brugerne, ligesom det også er brugerne der finansierer vedligeholdelsen.

Rampelavet er etableret som en løs organisation, det vil sige at der ikke er en foreningsstruktur med en formand og en bestyrelse. Der er således heller ikke en årlig generalforsamling eller en egentlig medlemsoversigt.

For at få lidt mere styr på det, har Saltbækvænge Grundejerforenings kasserer tilbudt at føre et regnskab samt at vedligeholde en bankkonto, så man har et stabilt indblik i, hvor mange penge lavet kan råde over og efterfølgende aflægge regnskab for dem.

Derudover har grundejerforeningen intet at gøre med rampen.

Rampelavet trænger til nye og flere kræfter og også til flere penge, for man må være helt klar over, at vedligeholdelse af rampen er en funktion af indbetalingerne. Hvis der ikke indbetales nogen penge – så bliver rampen ikke vedligeholdt og dens tilstand vil blive støt ringere.

Alle er velkomne til at bruge rampen. Ens anvendelse bør afspejle sig i passende donationer til rampens vedligeholdelse. Disse kan indsættes på konto: 9570 12783415.

Hvis man er interesseret i at vide mere om rampen, kan man kontakte Lau Reesen, Skovvænget 86, Saltbæk, 4400 Kalundborg, telefon: 2465 6932. Det kan også betale sig at slå et slag forbi rampen, hvor der er sommetider er et nyt opslag om dette og hint.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Saltbækvænge Grundejerforening